Nyugdíjas Expo 2018

Mi ott voltunk. És Ön?

2018.11.23-24. került megrendezésre az idei évi Nyugdíjas Expo. Örömmel tölt el minket, hogy rengetegen ellátogattak standunkhoz, érdeklődtek termékeink iránt, és igénybe vették az ingyenes állapotfelmérést.

,, A kínai orvoslásban a legjobb orvos az, akinek a páciense nem beteg, mert megtanítja az egészsége megőrzésére. A kínai gyógyászat ugyanis az „egészség” és a „betegség” mellett számon tartja a kettő közötti átmeneti, modern eszközökkel nem kimutatható, „még nem beteg, de már nem egészséges” állapotot is, amelyet fáradtság, levertség, ingerlékenység, rossz közérzet jellemez. Ekkor a helyes táplálkozással, egészséges életmóddal és étrendi kiegészítők segítségével helyreállítható a normális egészségállapot”- mondja Dr. Chen, aki a nyugati és a keleti orvosi és természetgyógyászi ismereteit ötvözve folytatja. ,,A hagyományos kínai orvoslás szerint az öregedés és a korai halandóság egyik legfőbb oka a vese energiájának kimerülése. A vese energiája harminc éves korunkig abból táplálkozik, amit szüleinktől kaptunk, de harminc éves kor után már pótlásra szorul. A vese és funkcionális területe – a szervezet energiájának legfőbb forrása. A vese-meridián felelős a csontok fejlődéséért, a csontvelő-képződésért, a szexuális tevékenységért és nehéz munkavégzésért, a hormontermelésért, széklet- és vizelet kiválasztásért. A vese erőnléte kimutatható a haj, a memória, és az egész test általános állapotában. Így ennek gyengesége számos súlyos problémát okozhat: csontritkulást, a végtagok gyengeségét, sarokfájást, a hormonok rendellenességét, szabálytalan menstruációt, korai menopauzát és méhcisztát, impotenciát, korai magömlést, a vizelet visszatartásra való képtelenséget, hajhullást, az emlékezet gyengülését, szédülést és akár a fülzúgást is. A meggyengült vese és a szív közötti kapcsolat hiánya magas vérnyomáshoz és cukorbetegséghez, a gyenge vese yin hiánya pedig magas zsírszinthez és elhízáshoz vezet”- sorolja a szakember a minden idős ember számára nagyon is ismert panaszokat.

Felkeltettük érdeklődését? – Termékeinket kényelmesen, otthonról is elérheti webáruházunkban: www.webaruhaz.drchenpatika.com

Amennyiben állapotfelmérésre, vagy további kezelésre lenne szüksége, úgy keressen minket bátran a kapcsolat menüpontban megadott elérhetőségek valamelyikén!

Jó egészséget!